Meny

Kontormøbler og Konferansemøbler

Les mer

Kontormøbler og Konferansemøbler

Stilfulle og praktiske kontormøbler og konferansemøbler online

Vi liker å tenke at Gerdmans er mer enn bare en nettbutikk som selger kontormøbler og konferansemøbler. Vi mener at de beste ideene blir skapt i et kreativt og spennende miljø. Et inspirerende arbeidsmiljø er på ingen måte en selvfølge, det må tas i betraktning på alle nivåer, både det praktiske, ergonomiske og estetiske. Derfor legger vi vekt på gode råd og informasjon, slik at du som kunde kan føle deg tilfredsstilt når du kjøper nye kontormøbler og konferansemøbler, samt at du kan ha glede av dine kontormøbler i mange år fremover. Kontakt oss gjerne hvis du har spørsmål om våre produkter, trenger gode råd eller vil ha inspirasjon i forbindelse med interiørdesign på kontoret. Vi har 70 års erfaring med kontorinnredning og stiller gjerne vår ekspertise til disposisjon.

Ergonomiske kontormøbler av god kvalitet

Vi er spesialister på ergonomiske kontormøbler og selger kontormøbler i store mengder i hele Norden. Derfor kan vi tilby møbler av høy kvalitet til svært konkurransedyktige priser. Vi er stolte av å kunne tilby møbler som er laget av solide materialer og som produseres av håndplukkede leverandører vi stoler på. Vi har så mye tillitt til kvaliteten på våre produkter at vi gir deg minst 7 års garanti på alt du kjøper hos oss.

Ergonomi er ofte sett på som en begrensende faktor for estetikk, men i dag er møbler designet både med fokus på ergonomi og estetikk. Prøv for eksempel våre VLUV sitteballer eller UPis 1 balansestoler som både er dekorative samt styrker kjernemuskulaturen. Hev og senk skrivebord med fasede kanter er ikke bare stilfulle, men også praktiske samt øker din aktivitet under arbeidsdagen. Innred kontoret og møterommene med møbler som skaper de beste forutsetningene for å utføre arbeidsoppgaver på en best mulig måte.

Møbler til konferanserommet

Gerdmans har også et stort utvalg av konferansemøbler til konferanse- og møterom. Våre konferansemøbler er plukket ut spesielt med tanke på å kunne skape miljøer som er velegnet til å møtes i, arrangere spontane møter og som tilbyr mulighet til ettertanke og refleksjon. Vi har også et stort utvalg av møbler til resepsjon og lounger i moderne nordisk design. I vårt brede sortiment finner du kontorstoler, hev og senk skrivebord, konferansestoler, konferansebord, whiteboards og mye mer.