Meny

Sofabord

Les mer
per side
Visning
Sofabord Linnea
 12 varianter
flere farger og størrelser
  • Stilren design
  • Understell i metall
Sofabord Karl
 varianter
svartlakkert ask eller hvitpigmentert eik
  • Premiummodell
  • Skandinavisk design
  • Produsert i tre
Sofabord Trend
 24 varianter
høyde 525 mm, ulike ben og farger
  • Laminert MDF
  • Faset kant
  • Firkantet eller rund fot

Sofabord

Hvordan firmaets resepsjon ser ut for de besøkende, påvirker deres førsteinntrykk av virksomheten. Et stilfullt sofabord i moderne design i resepsjonen i kombinasjon med øvrig innredning vil garantert gi et godt inntrykk. Gerdmans har et bredt utvalg av sofabord i forskjellige utførelser, i både tre og metall, store og små, alt du måtte trenge. Sammen skaper vi bedre arbeidsplasser!

Se vårt utvalg av sofaer og lenestoler!

Sofabord til resepsjon, kontor og venteværelse

På det moderne kontoret begynner grensen mellom det litt stringente interiøret på kontoret og interiøret i hjemmet vårt å viskes ut. Kontorer vil i større grad ha et mer «hjemmekoselig» preg, og forskjellen mellom kontorinnredning og innredning i private hjem blir mindre. Derfor blir det mer og mer viktig å tenke på hvordan man ønsker å innrede de offentlige miljøene.

Med stilfulle sofabord og salongbord i resepsjoner og venteværelser skaper du ikke bare en hyggelig atmosfære, men øker også funksjonaliteten på kontoret. Sofakroken i resepsjonen er ikke bare et venteværelse, men kan også fungere som en naturlig møteplass for de ansatte i bedriften.

Her gir vi deg noen tips du bør vurdere når du skal velge et sofabord.

1. Tenk på formen på sofabordet i forhold til sofaen. Har sofaen din mange rette linjer og hjørner? Da bør du bruke et sofabord med avrundede hjørner for å myke opp inntrykket. Kombinerer du en rett sofa med et rektangulært salongbord blir det raskt for mange rette linjer. Prøv et rundt sofabord i stedet for å myke opp inntrykket. Et rundt bord gjør også at rommet føles større.
2. Ikke ha et for stort bord i forhold til sofaen. Hvis du har et stort sofabord, vil det være vanskelig å komme til sofaen og sette seg, og det gjør også at sofaen blir oppfattet som mindre enn den er.
3. Tenk på lengden på sofabordet ditt. Bordet ditt skal være langt nok slik at alle rundt bordet kan nå det hvis de vil sette fra seg en kaffekopp eller legge fra seg en avis. Hvis du har et salongbord som er for kort, kan tipset være å se på satsbord eller lignende løsninger.
4. Vurder høyden på salongbordet ditt nøye. Et lavt bord kan kanskje gi et pent inntrykk, men det er ikke alltid det er den mest praktiske løsningen. Velg et bord som er omtrent samme høyde som setehøyden på sofaen.
5. Hvilket materiale skal bordet være laget av? Glass kan være pent, men ikke det mest praktiske alternativet i offentlige rom. På et glassbord syns fingeravtrykkene lett, noe som gjør at bordet rask ser litt uryddig og lite innbydende ut. Tre og laminat er holdbare overflater som tåler mye bruk.

Ved å tenke gjennom valget av sofabordet ditt grundig kan du skape et vakkert og positivt inntrykk i resepsjonen for de besøkende, men også for dine kollegaer!

Vi hjelper deg med valget av sofabord

Er du usikker på hvilket sofabord som passer for din virksomhet, ikke nøl med å kontakte oss på telefon, chat eller e-post. Vi hjelper deg gjerne med dine spørsmål!

Vi tilbyr alltid 7 års garanti og fri frakt på alt du kjøper hos Gerdmans. Vi gir også 30 dagers returrett. De fleste varene sendes innen 24 timer fra vårt lager. Finner du ikke det du leter etter? Vi har mulighet til å skaffe flere alternativer enn det vi viser på vår hjemmeside. Spør oss, så hjelper vi deg!