Meny

Laptopskap & Ladeskap

Les mer
per side
Visning
Ladeskap Lamsi, 10 rom
 varianter
med eller uten strømuttak
  • Basismodell
  • Enkel lading
  • Sikker oppbevaring
Ladeskap Laskas, 16 rom, med strømuttak
 varianter
med nøkkellås eller kodelås
  • Basismodell
  • Enkel lading
  • Sikker oppbevaring
Sono Laptopskap, med eller uten strømuttak
 varianter
med eller uten strømuttak
  • Kraftig konstruksjon
  • Med eller uten eluttak

Laptopskap & Ladeskap

Et ladeskap og laptopskap er en praktisk og sikker måte å lade samt oppbevare alle typer elektroniske apparater med batteri: mobiltelefoner, nettbrett, bærbare PC-er og så videre. Våre ladeskap leveres med lås og kraftig konstruksjon for å forhindre tyveri. Hos oss finner du et bredt utvalg av ladeskap og laptopskap både med og uten strømuttak, skap med 6 rom og opp til 30 rom, med kodelås eller sylinderlås. Har du spørsmål og trenger hjelp? Ta kontakt med, så hjelper vi deg! Sammen skaper vi bedre arbeidsplasser.

Ladeskap til skole, bedrift eller offentlig miljø

Hverdagen vår har blitt mer og mer teknisk og vi har alle et elektronisk produkt som trenger ladning. Vi trenger løsninger for sikker ladning, slik at vi kan lade batterier uten å måtte overvåke ladningen. Det er et stort behov for nye løsninger og det er her et ladeskap og et laptopskap kommer inn i bildet. Et ladeskap passer godt inn i offentlige miljøer, i bedrifter eller skoler. I et ladeskap kan for eksempel skoleelever oppbevare samt lade mobiltelefonene sinei løpet av skoledagen. Mange skoler bruker i dag også nettbrett i undervisningen, og i ladeskapene kan de lades og oppbevares trygt og sikkert.

Laptopskap med og uten strømuttak

De fleste av våre laptopskap leveres med innebygde strømuttak, men vi har også modeller uten strømuttak. Hvorfor velge et skap uten strømuttak, kan man tenke. Disse skapene er laget for sikker oppbevaring av apparater/produkter med batteri.

Våre laptopskap har innebygd ventilasjon, noe som betyr at skapet får god lufttilførsel slik at elektronikken ikke overopphetes mens den oppbevares eller lades. Trenger du et ladeskap som enkelt kan flyttes, har vi også ladeskap på hjul. Et ladeskap på hjul er en utmerket løsning for eksempel for skoler, der man trenger en mulighet for oppbevaring samt lading av bærbare datamaskiner og nettbrett i flere forskjellige steder i lokalene. Våre ladeskap på hjul leveres med lås som standard og du kan velge mellom kodelås eller sylinderlås.

Vi hjelper deg med valget av ladeskap og laptopskap

Er du usikker på hvilket skap som passer for din virksomhet, ikke nøl med å kontakte oss på telefon, chat eller e-post. Vi hjelper deg gjerne med dine spørsmål!

Vi tilbyr alltid 7 års garanti og fri frakt på alt du kjøper hos Gerdmans. Vi gir også 30 dagers returrett. De fleste varene sendes innen 24 timer fra vårt lager. Finner du ikke det du leter etter? Vi har mulighet til å skaffe flere alternativer enn det vi viser på vår hjemmeside. Spør oss, så hjelper vi deg!