Meny

Ledige Stillinger

Ledige stillinger

Gerdmans har alt for kontor, lager og industri. Med over 11000 artikler i produktutvalget vårt er det mye å velge mellom. Hos oss finner du for eksempel alle møbler du trenger for å innrede kontoret. Vi har også lang erfaring med hyller og hyllesystemer. Med profesjonell rådgivning, rask leveranse, 7 års garanti på alle artikler samt monteringshjelp er Gerdmans en heldekkende leverandør for alle foretak.

Vi har ingen ledige stillinger nå, men vi er alltid interessert i å høre fra deg som har lyst til å jobbe hos oss. Send oss gjerne en e-post med din søknad, og legg ved din CV.

Vi søker digitale spesialister til det norske, danske og finske markedet

23.1.2017

Vi søker fremtidsrettede spesialister med fokus på å optimere vår markedsføring i Norge, Danmark og Finland. Målet er at du, sammen med ditt team i Markaryd (Sverige), skaper gjennomslagskraft og kostnadseffektivitet på de lokale markedene mot det norske, danske og finske markedet.

Dine oppgaver blir å lage tekster for produkter og markedsmateriell, samt lokale nyhetsbrev og sosiale medier. Konkurrent - og markedsanalyse er viktige deler av stillingen, sammen med kartlegging av muligheter for forbedrede søkemuligheter (SEO).

Du kvalitetssjekker søkbarheten i tekster, skaper linker og fører kunden mot riktige landings sider. Dine anbefalinger ligger til grunn for utviklingen av hjemmesiden, søkemotormarkedsføringen og den organiske optimeringen. Optimering av investeringer av SEM-kampanjer skjer kontinuerlig. Oppfølging av kampanjer skjer månedsvis.

Det vi søker er fremfor alt en skribent med meget gode kunnskaper i det norske, danske eller finske språket. Erfaring med digital markedsføring (SEM, SEO, nyhetsbrev, sosiale medier, PR/innhold) er ønskelig, sammen med kunnskaper i webanalyseverktøy. Forståelse rundt HTML, CSS og JavaScript-utvikling er en klar fordel.

Som person har du en evne og en interesse for å skrive tekster. Gode skriftlige kunnskaper i noen av de etterspurte språkene er en forutsetning for å lykkes. Du er analytisk, nøye og engasjert og vil vokse sammen men et selskap som etterstreber å ligge i forkant når det gjelder digital markedsføring.

Vi ser frem til å motta din søknad snarest, men senest 12. februar. Skriv tydelig i din søknad hvilke språk du behersker.

Arbeidsplassen er i Markaryd, Sverige.

For mer informasjon om stillingen, kontakt Carin Mossberger +46 701 460 390 eller Andreas Nilsson +46 701 460 391.

SØK NÅ ▶

Om Takkt AG

TAKKT er det ledende B2B-postordrefirmaet for kontorinnredning i Europa og Nord-Amerika. Konsernets varemerker er representert i over 25 land. I datterselskapenes sortiment er det mer enn 175 000 produkter innenfor områdene foretaks- og lagerinnredning, klassiske og designorienterte kontormøbler og tilbehør samt reklamemateriell for både detaljhandelen og restaurant- og hotellbransjen.

Les mer ►