Meny

Gerdmans advantages

Alltid fri frakt
og 7 års garanti
– helt enkelt

Tips og guider

Å jobbe hjemmefra på best mulig måte

Les artikkel – Flere og flere har byttet fra sin daglige arbeidsplass på kontoret til å jobbe hjemmefra, og med den nye hverdagen kommer også nye utfordringer. Hvordan jobber man effektivt fra hjemmekontoret og hvordan får man struktur og orden på arbeidsoppgavene? Her gir vi deg våre beste tips på hvordan du kan skape en bedre arbeidsplass hjemme.

Interiørtrender 2020 - Stockholm Furniture & Light Fair

Les artikkel – Stockholm Furniture & Light Fair 2020 har gått av stabelen og Gerdmans var selvfølgelig på plass for å se nye trender og utvikle nye spennende samarbeid. Det har vært intense dager med mange sterke og positive inntrykk. Her gir vi vårt syn på de mest fremtredende trendene fra messen.

Ny innredning i personalrommene er en investering for medarbeiderne

Les artikkel – Riktige produkter, praktiske løsninger og et ergonomisk bedre arbeidsmiljø. Når en av Sveriges største kjøpmenn, Tommy Fransson på ICA Maxi Stormarknad, Flygstaden i Halmstad, fornyet kontorer, konferans- og personalrommene, valgte han å samarbeide med Gerdmans.

Bransjeledende selskap valgte Gerdmans løsninger

Les artikkel – På veien til videre ekspansjon og til å bli et milliardselskap har navnesterke tilhengerprodusenten Brenderup bygget et nytt anlegg med produksjon og kontorer i Stigamo, rett utenfor Jönköping. Med på reisen er Gerdmans Innredninger som fikk tilliten til å aktivt medvirke i planleggingen og utførelsen av selskapets nye kontorer. Med innredning i hvitt, svart og rødt, fargene i Brenderups logo, har Gerdmans møblert resepsjon, konferanserom og kontorlandskap samt personalrommene, som vil gi en bedre fremtid.

Guide ved valg av sikkerhetsskap & brannsikre skap

Les artikkel – Verdisaker, viktige dokumenter, kontrakter og andre viktige ting bør oppbevares i et sikkerhetsklassifisert verdiskap eller et brannsikkert dokumentskap. Sikkerhetsklassifiseringen garanterer at skapene oppfyller ulike kvar både når det gjelder låsen og andre egenskaper. Forsikringsselskaper kan også stille krav om sikkerhetsklassifisering av verdiskap og brannsikre skap. I denne guiden forteller vi hva som er viktig å tenke på ved valget av sikkerhetsskap.

Guide ved kjøp av whiteboardtavler

Les artikkel – En whiteboard er blitt standardutstyr på de fleste kontorer, klasserom og konferanserom. Når man har behov for å visualisere det man tenker, er en whiteboardtavle det perfekte tilbehøret! En whiteboard gir rom for å utfolde din kreativitet og dine ideer. Hvilken type tavle du bør velge er avhengig av hvordan tavlen blir brukt: Hvor mye skal den brukes daglig? Hvordan og hvor skal den brukes? Vi har laget en kort guide som hjelper deg med å finne den riktige tavlen for akkurat din bedrift.

Guide til garderobeskap

Les artikkel – Sjekk ut vår guide til valg av riktig garderobeskap – alt du bør tenke på ved kjøp av et nytt garderobeskap.

Guide til skrivebordsbelysning

Les artikkel – Riktig belysning bidrar til å spare både miljø og penger, samt at det forbedrer arbeidsmiljøet. Vi har laget en liten guide for skrivebordsbelysning som gir deg tips om alt du bør tenke på for å forbedre belysningen på arbeidsplassen!

Sett sammen din lagerhylle akkurat slik du vil ha den

Les artikkel – Med hylleplanleggeren vår kan du enkelt og raskt sette sammen en ferdig Gerdmanshylle eksakt slik du vil ha den!

Slik velger du riktig skrivebord

Les artikkel – Ved å tenke ergonomi på arbeidsplassen skaper man forutsetningene for et godt arbeidsmiljø. Å sitte stille hele arbeidsdagen kan gjøre at du får mindre energi, tempo og fokus reduseres, og det er viktig å ha et alternativ. Med et hev og senk skrivebord kan du variere arbeidsstillingen, få mer bevegelse og mer energi. Skrivebordet blir det arbeidsverktøyet som gir deg riktig arbeidsstilling, bra for kroppen og arbeidsmiljøet. Vi har laget en guide som hjelper deg i valget av skrivebord, her finner du det du bør vite!