Meny

VI HJELPER DEG

Vi hjelper deg med planlegging, innkjøp og montering.
Kom til oss med dine ønsker.

KONTOR OG KONFERANSE

Gerdmans har et bredt sortiment innen kontor og konferanse i nordisk design. Med fokus på kvalitet og funksjon har vi produkter som skaper et kontor å trives og utvikles i.
Se våre produkter

LAGER OG INDUSTRI

Holdbarhet og funksjon gjennomsyrer hele vårt sortiment innen lager og industri. Vi har produkter og løsninger tilpasset din arbeidsplass, med fokus på de ansatte.
Se våre produkter

DEN ENKLE PROSESSEN

Vår målsetning er å finne den perfekte balansen mellom å avlaste og informere. Sammen skaper vi en bedre arbeidsplass – ofte ser det slik ut:

1
BEHOVSANALYSE

Sammen ser vi på dagens situasjon, og vurderer behovet. Kanskje finner vi et behov som ikke alltid er gitt, eller synlig fra begynnelsen av prosessen – noe som gjør dette punktet ekstra viktig.

2
PRODUKTVALG OG LØSNING

Vi ser på flere alternativer innen vårt brede sortiment, for å dekke dine behov på best mulig måte. Etter behovsanalysen finner vi en løsning tilpasset akkurat din arbeidsplass.

3
PRESENTASJON OG JUSTERINGER

Nå har vi kommet til presentasjonen av det ferdige resultatet. Dette gjøres ved hjelp av 3D- eller 2D-tegninger, via e-post, telefon eller et fysisk møte. Vi er lydhøre for dine synspunkter, og justerer etter dine ønsker.

4
LEVERING OG MONTERING

Så er tiden kommet for å levere din nye og forbedrede arbeidsplass – raskt, fraktfritt og med 7 års garanti.

Ønskes montering kan vi også være behjelpelige med det.

BEDRE ARBEIDSPLASSER!

Vi har hatt gleden av å skape bedre arbeidsplasser hos våre kunder i over 70 år, og er takknemlige over å få arbeide med bedrifter i alle størrelser og former.

Referansekunder

KONTAKT OSS

Vi er her for å avlaste deg og hjelper deg gjennom hele prosessen på veien til en bedre arbeidsplass. Kontakt oss, så finner vi ut av akkurat dine behov.

Heidi Finsen
Heidi Finsen
Prosjektsalg – Bedre Arbeidsplasser
prosjekt@gerdmans.no
+47 67 80 56 20
Agneta Falk Ahlgren
Projektsäljare - Bättre Arbetsplatser
projekt@gerdmans.se
+46 708 745 598
 

"Takket være Gerdmans har vi funnet passende produkter for våre butikker. Med høy service og raske leveranser er Gerdmans det selvfølgelige valget!"

Mattias Fridskog, Produkteier ICA E-handel